در نهایت، دوربینهای گلکسی A26 در شرایط نوری مناسب قادر به ثبت تصاویر قابلقبولی هستند؛ اما در شرایط نوری چالشبرانگیز، احتمالا انتظارات را برآورده نمیکنند.
گلکسی A26 را در بسیاری از موارد میتوان نقطهی شروع اتفاقات بزرگ برای سری A2X در نظر گرفت؛ استفاده از پنل پشتی شیشهای گوریلا گلس ویکتوس پلاس، مقاومت در برابر نفوذ آب و گردوغبار با گواهی IP67 و پشتیبانی نرمافزاری ۶ساله، تغییرات بزرگ و ارزشمندی هستند که برای اولینبار در خانوادهی A2X ها دیده میشود.
ارتقای چشمگیر در محصولات الکترونیکی معمولاً به افزایش قیمت منجر میشود؛ اما بهنظر میرسد سامسونگ با ثابت نگهداشتن قیمت، ترجیح میدهد بهای بهبودهای A26 را با ثابتماندن یا حتی پسرفت در برخی بخشها جبران کند. اسپیکر تککاناله بهجای استریو، تکرار طراحی قدیمی نمایشگر با ناچ قطرهای و تجربهی عکاسی نهچندان موفق، مواردی هستند که میتوانند روی تجربهی کاربری تأثیر منفی بگذارند و حتی برخی را از خرید گوشی منصرف و بهسوی رقبا هدایت کند.
گلکسی A26 فعلا در بازار ایران بهفروش نمیرسد؛ اما با توجه به قیمت پایهی حدود ۱۸ میلیون تومانی نسل قبل، چنانچه A26 در محدودهی ۲۰ تا ۲۳ میلیون تومان عرضه شود، باید با رقبای بسیار قدرتمندی همچون پوکو X7 یا ردمی نوت ۱۴ نسخهی 5G رقابت کند.
حال با توجه به برآیند پیشرفتهایی که گلکسی A26 تجربه میکند، بهنظر شما گوشی اقتصادی سامسونگ، گزینهی ارزشمندی برای خرید است؟ لطفا دیدگاهتان را با ما و سایر کاربران زومیت بهاشتراک بگذارید.
نکات مثبت
- بدنهی شیشهای گوریلا ویکتوس پلاس
- اندروید ۱۵ و رابط کاربری One UI 7
- عملکرد مناسب در امور روزمره
- ۶ سال آپدیت نرمافزاری
- گواهی IP67
نکات منفی
- اسپیکر تککاناله
- روشنایی پایین نمایشگر