پژمان شاهرخی افزود: شاخص میانگین تخت به ازای هر نفر در کشور ۲.۲ است که این شاخص در هرمزگان کمتر و ۱.۲ است که نشان میدهد یک هزار تخت کمبود داریم.
وی اظهار کرد: با بهرهبرداری از طرحهای عمرانی، این کمبود تا حدی جبران میشود اما بحران کمبود نیروی انسانی بیشتر نمایان خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به کمبود نیرویانسانی متخصص گفت: اکنون در گروه پرستاری از حدود ۲۰۰۰ نفر حدود ۱۶۰۰ نفر پرستارمشغول فعالیت هستند که طبق شاخصهای کشوری ۰.۱ عقب هستیم چرا که طبق شاخصها به ازای هر تخت یک پرستار باید داشته باشیم، از طرفی با توجه به تختهایی که در حال اضافه شدن به سیستم درمان استان است انتظار میرود در آینده نزدیک چالش کمبود پرستار بیشتر شود.
شاهرخی ادامه داد: در این راستا با اقدامات انجام شده، ظرفیت پذیرش دانشجوی پرستاری از سال جدید دو برابر شد، که از این تعداد سهم نیروی بومی حداقل ۷۰ درصد است. همچنین در این راستا هنرستان بهیاری راهاندازی شد که با جذب نیروهای بهیار کمبود نیروی انسانی جبران خواهد شد.
وی تاکید کرد: افرادی که در رشته پرستاری تحصیل کنند ظرف ۳ تا ۴ سال آینده جذب و استخدام خواهند شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در ادامه با اشاره به کمبود آمبولانس از اضافه شدن ۳۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس استان خبر داد و گفت: تاکنون ۶ تا ۷ دستگاه آمبولانس وارد استان شده، دو دستگاه در گمرک است و سه دستگاه دیگر نیز خریداری شده، همچنین برنامهریزی برای خرید یک اورژانس هوایی بال ثابت انجام و این رویه در جهت ترمیم ناوگان اورژانس ادامه دارد. شاهرخی درباره جذب پزشک متخصص نیز اظهار کرد: با پیگیریهای انجامشده تاکنون ۷۰ پزشک متخصص جذب استان هرمزگان شده و اقدامات لازم درباره ماندگاری نیروهای تخصصی و فوق تخصصی انجام میشود.