صفحه اصلی > اخبار بازار های دیجیتال و تکنولوژی : پردازنده‌ای برای گوشی‌های ارزان امسال؛ مدیاتک هلیو G200 معرفی شد

پردازنده‌ای برای گوشی‌های ارزان امسال؛ مدیاتک هلیو G200 معرفی شد

مدیاتک ظاهراً به ترفندی آشنا برای تراشه‌های اقتصادی و میان‌رده وفادار مانده است؛ استفاده‌ی مجدد از پردازنده‌های نسل گذشته با نام و برند جدید. جدیدترین تراشه‌ی میان‌رده‌ی این شرکت با نام دیمنسیتی ۶۴۰۰ درواقع تفاوت چندانی با مدل قبلی، دیمنسیتی ۶۳۰۰ ندارد و حتی شباهت‌هایی با نسل‌های قبل‌تر نیز در آن دیده می‌شود.

همین رویکرد درباره‌ی Helio G200 نیز به‌ کار رفته است؛ تراشه‌ای که تمرکز آن روی گوشی‌های 4G است و در نگاه اول، شباهت زیادی به Helio G100 دارد. این دو سیستم-روی-چیپ (SoC) از معماری تقریباً یکسان بهره می‌برند و نوع و تعداد هسته‌های پردازشی و توان پردازش گرافیکی و حتی قابلیت‌های مرتبط با نمایشگر و دوربین در آن مشابه است.

Helio G200 همچنان از پیکربندی ۸ هسته‌ای بهره می‌برد: دو هسته‌ی Cortex-A76 با فرکانس حداکثر ۲٫۲ گیگاهرتز و ۶ هسته‌ی کم‌مصرف Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز که دقیقاً مشابه Helio G100 است.

تراشه‌ی Helio G200 همچنان از گرافیک Mali-G57 استفاده می‌کند. طبق ادعای مدیاتک، فرکانس گرافیک این تراشه به ۱٫۱ گیگاهرتز رسیده که اندکی سریع‌تر از نسل قبل است. پشتیبانی از رم LPDDR4X با سرعت ۴۲۶۶ مگابیت‌برثانیه و فضای ذخیره‌سازی UFS 2.2 نیز دقیقاً مانند نسل قبلی این سیستم-روی-چیپ است.

با توجه به شباهت زیاد پیکربندی‌ها، مدیاتک این‌ بار ترجیح داده است به‌جای مقایسه‌ی مستقیم تراشه جدید Helio G200 با Helio G100، آن را در مقایسه با پلتفرم‌های رقبا بررسی کند. طبق اعلام مدیاتک، Helio G200 در بنچمارک انتوتو بیش از ۳۵ درصد سریع‌تر عمل می‌کند. امتیاز تک‌هسته‌ای آن در گیک‌بنچ تا ۴۰ درصد و چند‌هسته‌ای تا ۲۰ درصد افزایش یافته است. همچنین، عملکرد پردازنده‌ی گرافیکی تا ۷۵ درصد بهبود یافته است و هنگام بازی نیز تا ۳۰ درصد انرژی کمتری مصرف می‌کند.

قابلیت‌های دوربین و نمایشگر Helio G200 مشابه نسل قبلی این تراشه است. پشتیبانی از دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی و کاهش نویز چندفریمی، فناوری DCG برای تصویربرداری HDR و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز در وضوح +Full HD ازجمله ویژگی‌های این تراشه محسوب می‌شوند. مدیاتک از فناوری Intelligent Display Sync نیز در Helio G200 بهره برده است که نرخ نوسازی را برای بهینه‌سازی مصرف انرژی به‌صورت پویا تنظیم می‌کند.

در بخش ارتباطات، مودم 4G LTE از نوع Cat-13 با پشتیبانی از VoLTE دوگانه، فناوری 4×4 MIMO، مدولاسیون 256QAM و باندهای جهانی در Helio G200 به‌ کار گرفته شده است. مدیاتک از فناوری جدیدی به نام 4G DC SAR نیز پرده‌برداری کرد که هنگام ضعیف‌بودن سیگنال، عملکرد اپلیکیشن‌های پیام‌رسان و اجتماعی را بهبود می‌بخشد.

درمجموع، می‌توان Helio G200 را نسخه‌ی بازطراحی‌شده‌ G100 در نظر گرفت که با اندکی افزایش فرکانس و بهینه‌سازی مصرف انرژی و تغییرات بازاریابی، برای گوشی‌های اقتصادی سال ۲۰۲۵ آماده شده است.

پست های مرتبط

وقتی بیمه و استارتاپ‌ها «هم‌بازی» می‌شوند؛ یادداشتی از ایمان ارسطو

تا همین چند سال پیش، دنیای بیمه برای اغلب ما چهره‌ای کاملاً…

منو راست‌کلیک ویندوز ۱۱ حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

مایکروسافت دسترسی به برخی اپلیکیشن‌ها از طریق منوی راست‌کلیک را آسان‌تر کرده؛…

هوش مصنوعی نقش پررنگی در انتخاب نام پاپ جدید داشت!

پاپ لئو چهاردهم هنگام تشریح برنامه‌های خود برای دوران زمامداری در سخنرانی…