به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مراسم گرامیداشت بیست و پنجمین سالروز تاسیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه با عنوان “در مسیر آفتاب” با حضور 400 نفر از دانش آموختگان و مدیران صنعت برگزار شد.
در ابتدای مراسم مدنیزاده، رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد این دانشگاه طی سخنرانی کوتاهی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری مراسم به مدعوین و میهمانان خیرمقدم گفت.
وصال، معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه با ارائه گزارشی به تشریح عملکرد و فعالیتهای 25 ساله دانشکده پرداخت و گفت: دانشکده مدیریت و اقتصاد یکی از دانشکدههای پیشرو در حوزههای اقتصاد، مدیریت و سیاستگذاری علم و فناوری کشور است.
وی افزود: دانشکده به هیچ وجه به دنبال توسعه سریع نبوده است بلکه با تمرکز بر روی حفظ و توسعه کیفیت همواره به صورت تدریجی پیشرفت کرده است.
معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده در ادامه حوزههای فعالیت این دانشکده را برشمرد و افزود: در حوزه آموزش رسمی دانشکده سه رشته مدیریت، اقتصاد و سیاستگذاری را در دو سطح کارشناسی ارشد و دکتری ارائه میشود و در سال 1404 پذیرش دانشجوی کارشناسی اقتصاد نیز آغاز خواهد شد.
به گفته وی دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف در حوزه آموزش مدیران نیز فعال است و سه دوره بلند مدت عالی مدیریت اجرایی (MBA)، دوره عالی مالی (ENFin)، و دوره هیئت مدیره و دورههای تکدرس در حوزههای مختلف را نیز برگزار میکند.
وصال در ادامه به چشمانداز و مأموریتهای دانشکده اشاره کرد و گفت: درخشش دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه در میان دانشکدههای مدیریت و اقتصاد آسیا و قرار گرفتن در میان 10 دانشکده تراز اول این قاره از اهداف اصلی این دانشکده است.
درخشش دانشکده مدیریت شریف در میان دانشکدههای مدیریت و اقتصاد آسیا
عضو هیئت علمی دانشکده در ادامه فهرست پروژههای الویتدار دانشکده برای جذب حمایت حامیان را عنوان کرد و در این راستا به معرفی پروژهها پرداخت.
در ادامه مشایخی، موسس و عضو هیئت علمی دانشکده در خصوص الزامات استمرار رشد کیفی و تقویت فاز دوم توسعه دانشکده سخنانی ارائه کرد.
وی با اشاره به تاریخچه تاسیس دانشکده مدیریت و اقتصاد بر اهمیت رشته مدیریت و اقتصاد در کشور تاکید کرد و گفت: افرادی که به این رشتهها گرایش دارند بسیار با استعداد و تیزهوش هستند که معماری جامعه را شکل میدهند و در راستای پیشرفت جامعه توسعه مییابند. دانشگاه صنعتی شریف بهمنظور جذب این استعدادها و نخبگان دست به تاسیس این دانشکده زد تا بتواند استعدادهای خوب و ارزشمند کشور را جذب و تربیت کند تا فارغ التحصیلان جذب صنعت کشور شوند و بتوانند به خوبی مدیریت کرده و اقتصاد را در کشور به نحو احسن پیاده کنند.
وی افزود: با این هدف و تربیت استادان برجسته در این حوزه، دانشکده مدیریت و اقتصاد تاسیس شد.
استاد دانشکده مدیریت و اقتصاد در ادامه گفت: کیفیت دروس ارائه شده در این دانشکده به روز و مطابق با علوم روز دنیا است.
وی افزود: دقت در کیفیت دروس، جذب و نگهداشت استادان خبره و استمرار این کیفیت از نکات حائز اهمیت در این دانشکده است که بر روی آن متمرکزیم.
مشایخی همچنین با تاکید بر جذب فارغالتحصیلان موفق در دانشکده و دانشگاه گفت: برای جذب و نگهداشت استادان خوب و حرفهای برای تامین نیازهای آنان باید تلاش بیشتری کنیم چرا که امروز با وضعیت موجود ممکن است یک استاد حتی شده برای امرار معاش هم علیرغم میل خود مجبور به ترک وطن شود.
وی در ادامه اظهار داشت: استمرار کیفیت به وجود آمده و حفظ و توسعه آن همچنین ایجاد یک بستر جامع و پایدار برای هدایت، آموزش و توانمندسازی افراد در جهت رشد فردی و حرفهای ماموریت ما و از اهداف آتی دانشکده است. این مرکز قصد دارد با انتقال تجربیات واقعی بازار کار، ایجاد طرز فکر جدید و طراحی مسیر شغلی، دانشجویان و فارغالتحصیلان را بهگونهای آماده کند که با اطمینان و تسلط کامل وارد بازار کار شوند و به شکوفایی حرفهای دست یابند. در نظر داریم دانشکده مدیریت اقتصاد را به دانشکدهای جامع و مسئلهمحور تبدیل کنیم.
استاد دانشگاه شریف در ادامه تصریح کرد: امروز فقر اقتصادی علاوه بر جامعه در دانشگاه شریف هم محدودیت ایجاد کرده است به طوریکه دانشکده مدیریت و اقتصاد نیز با چالشهای زیادی مواجه است.
موسس دانشکده مدیریت شریف با بیان اینکه دانشکده به دلیل محدودیت بودجه دولتی قادر نیست پروژههای توسعه خود را پیاده کند و پیادهسازی هر پروژه به مدت زمان طولانی نیازمند است ضمن تشکر از حامیان بهدلیل حمایت بیوفقه و دلسوزانهشان، از آنها خواست تا در اجرا و تسریع پیادهسازی پروژههای توسعه، از دانشکده حمایت کنند.
سپس نیلی، عضو هیئت علمی دانشکده به سخنرانی با عنوان “نماد مشقتهای شیرین و رسالتهای بزرگ” پرداخت.
در ادامه رضا شعبانعلی از فارغالتحصیلان دانشکده مدیریت و اقتصاد به ارائه سخنرانی با عنوان “شبکهها؛ ابزار و کشف و عامل اثرگذار” پرداخت.
انتهای پیام/