صفحه اصلی > اخبار اقتصادی : ورود یک ناو آمریکایی دیگر به خاورمیانه در پی افزایش تنش‌های تهران و ترامپ

ورود یک ناو آمریکایی دیگر به خاورمیانه در پی افزایش تنش‌های تهران و ترامپ

اکوایران: ناوشکن آمریکایی یو‌اس‌اس میلیوس که پایگاه آن در اقیانوس آرام غربی است، اکنون در آب‌های خاورمیانه به‌عنوان بخشی از حضور نظامی آمریکا با هدف مقابله با جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کند.

به گزارش اکوایران، ناوشکن آمریکایی یو‌اس‌اس میلیوس که پایگاه آن در اقیانوس آرام غربی است، اکنون در آب‌های خاورمیانه به فعالیت خود ادامه می‌دهد. 

به ادعای نیوزویک، این حضور به‌عنوان بخشی از حضور نظامی آمریکا با هدف مقابله با جمهوری اسلامی ایران تلقی می‌شود. به گفته ناوگان هفتم نیروی دریایی آمریکا که در اقیانوس آرام غربی و اقیانوس هند فعالیت می‌کند: «نیروی دریایی ایالات متحده یک نیروی دریایی حرفه‌ای است که تمرکز آن بر حفظ توانایی‌ها برای بازدارندگی، دفاع و در صورت لزوم، شکست متجاوز است.»

نیوزویک پیش‌تر گزارش داده بود که میلیوس و ناوشکن خواهر آن، یو‌اس‌اس رالف جانسون که به اسکادران ناوشکن ۱۵ اختصاص دارند، طی ماه گذشته در اقیانوس هند فعالیت داشته‌اند. این اسکادران نیروی اصلی ناوگان هفتم است که مقر آن در ژاپن قرار دارد.

در بحبوحه ادامه تنش‌ها با جمهوری اسلامی ایران بر سر مذاکرات هسته‌ای و همچنین حملات به کشتی‌ها در دریای سرخ توسط  حوثی‌های یمن، پنتاگون در حال تقویت آرایش نیروهای خود در خاورمیانه است.

چندین ناو جنگی آمریکایی که در اقیانوس آرام غربی فعالیت می‌کردند، پیش‌تر برای ماموریت به خاورمیانه منتقل شدند، از جمله یک گروه رزمی دریایی به رهبری ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس کارل وینسون.

عکس رسمی که منتشر شده نشان می‌دهد که میلیوس در تاریخ ۲۵ آوریل منطقه عملیاتی خود را به حوزه مسئولیت فرماندهی مرکزی آمریکا تغییر داده است. این ناوشکن که در ژاپن مستقر است و از سال ۲۰۱۸ به اسکادران ناوشکن ۱۵ پیوسته، روز قبل همچنان در اقیانوس هند حضور داشت.

در حالی که عکس رسمی دیگری که در ۲۴ آوریل گرفته شده بود، میلیوس را بخشی از اسکادران ناوشکن ۱۵ معرفی می‌کرد، این ناوشکن اکنون به‌عنوان بخشی از گروه رزمی ناو هواپیمابر کارل وینسون فعالیت می‌کند. تصاویر ماهواره‌ای ناو هواپیمابر را در تاریخ ۲۴ آوریل در دریای عرب ثبت کرده‌اند.

میلیوس که یکی از ناوشکن‌های کلاس آرلی برک است، دارای آنچه نیروی دریایی آمریکا «توانایی‌های تهاجمی و دفاعی چندماموریتی» خوانده، است. این نوع ناوشکن‌های چندماموریتی می‌توانند به‌طور مستقل یا به‌عنوان بخشی از یک گروه رزمی ناو هواپیمابر فعالیت کنند.

ارتش آمریکا

علاوه بر میلیوس، ناوشکن یو‌اس‌اس وین ای. مایر که ابتدا به گروه رزمی ناو هواپیمابر نیمیتز برای مأموریتی در اقیانوس آرام غربی اختصاص یافته بود، از ۱۳ آوریل با ناو کارل وینسون در خاورمیانه فعالیت می‌کند.

به‌جز میلیوس و وین ای. مایر، سه ناو جنگی دیگر به گروه کارل وینسون اختصاص یافته‌اند: ناو تهاجمی یو‌اس‌اس پرینستون و دو ناوشکن دیگر، یو‌اس‌اس استرت و یو‌اس‌اس ویلیام پی لارنس.

به گفته ناوگان هفتم نیروی دریایی آمریکا: «ناوگان هفتم ایالات متحده از اقیانوس آرام غربی تا اقیانوس هند نیروهای خود را به کار می‌گیرد تا ثبات منطقه‌ای و امنیت دریایی را در حمایت از یک منطقه هند-آرام امن ترویج دهد.»

فرماندهی مرکزی آمریکا در مصاحبه با نیوزویک گفت: «خدمه‌های مستقر در ناوهای یو‌اس‌اس کارل وینسون و یو‌اس‌اس هری اس ترومن به‌طور ۲۴ ساعته در دریا تأمین تدارکات می‌کنند و علیه حوثی‌های تحت حمایت ایران در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها در یمن عملیات انجام می‌دهند.»

هنوز مشخص نیست که آیا رالف جانسون مستقر در ژاپن ناوشکن بعدی خواهد بود که به عملیات رزمی در خاورمیانه ملحق می‌شود یا در اقیانوس هند باقی می‌ماند.

پست های مرتبط

مدیرعامل شرکت مهندسی آبفا: ۲۲ استان و ۴۳ شهر تنش آبی دارند

| ۱۴۰۴/۰۲/۲۰ ۲۲:۲۴:۱۱ هاشم امینی روز شنبه در نشست بررسی مشکلات پروژه‌های آب…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

به گزارش اکوایران، در روزهای پیش از حملات موشکی هند علیه پاکستان…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

ببینید| ادعایی که هندوانه ایرانی را خبرساز کرد

| ۱۴۰۴/۰۲/۲۰ ۲۱:۴۲:۰۱ | | خبرنگار صداوسیما ادعای معاون دومای روسیه را…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴