اکوایران: بورس تهران در 29 روز معاملاتی طی شده از ابتدای سال 1404 توانسته است نزدیک به 10 هزار میلیارد تومان پول حقیقی به موقعیتهای سهامی جذب کند؛ در حالی که در این مدت از مالکیت حقیقی صندوقهای درآمد ثابت نزدیک به 11 همت کم شده و صندوقهای با پشتوانه طلا نیز بیش از 7 همت خروج پول حقیقی داشتند.
به گزارش اکوایران، بازار سهام در سومین هفته اردیبهشت ماه سطح 950 هزار واحدی شاخص هموزن را شکست و عقبماندگی اخیر خود را به نسبت شاخص کل را جبران کرد. شاخص کل نیز سطح حمایتی 3 میلیون 100 هزار واحدی را از دست داد ولی دوباره توانست به بالای این سطح باز گردد. بورس تهران در این هفته نیز شاهد تغییرات قابل توجه ارزش معاملات خرد روزانه بوده و ارزش معاملات خرد در 4 سطح متفاوت قرار گرفت اما بر خلاف هفته قبل روندی صعودی به خود گرفته است. بازار سهام در این روزها شاهد تغییرات لحظهای اخبار و واکنش معاملهگران به آن هستند. این مسئله تحرکات سرمایه حقیقی را در بین موقعیتهای سرمایهگذاری با چشماندازهای متفاوت افزایش داده است.
بورس تهران در هفته گذشته شاهد تداوم روند نوسانی معاملات سهامی در کنار رشد پلهای ارزش معاملات خرد بود. در هفته قبل 172 میلیارد تومان پول حقیقی از صندوقهای با پشتوانه طلا و 544 میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیتهای سهامی خارج شد و شاهد خروج هزار و 669 میلیارد تومانی جریان پول حقیقی از صندوقهای درآمدثابت بودیم. بورس تهران در 29 روز معاملاتی طی شده از ابتدای سال 1404 توانسته است نزدیک به 10 هزار میلیارد تومان پول حقیقی به موقعیتهای سهامی جذب کند؛ در حالی که در این مدت از مالکیت حقیقی صندوقهای درآمد ثابت نزدیک به 11 همت کم شده و صندوقهای با پشتوانه طلا نیز بیش از 7 همت خروج پول حقیقی داشتند.
بورس تحت تاثیر «اثر خساپا»
تراز شاخص کل بورس تهران نیز در انتهای هفته قبل 3 میلیون و 178 هزار و 649 واحد بسته شد و در روز انتهایی این هفته تا سطح 3 میلیون و 169 هزار و 504 واحدی کاهش داشت و بازدهی منفی 0.29 درصدی را به ثبت رساند. در این هفته شاخص کل بورس تهران پس از 8 هفته شاهد کاهش تراز بود. شاخص کل هموزن بورس تهران در این هفته نیز چیزی نزدیک به 2.25 درصد افزایش داشت و در تراز 965 هزار و 807 واحدی ایستاد.
روند 30 روزه جریان پول حقیقی در میان موقعیتهای سرمایهگذاری مختلف