صفحه اصلی > اخبار اقتصادی : وام ویژه محرومان با قسطی تا سقف ۱۶ میلیون/ جزئیات وام مسکن 3 دهک‌ اول

وام ویژه محرومان با قسطی تا سقف ۱۶ میلیون/ جزئیات وام مسکن 3 دهک‌ اول

وام ۴۰۰ میلیونی مسکن ویژه محرومان که با عنوان «قرض‌الحسنه با کارمزد ۴ درصد» معرفی شده، در عمل اقساطی دارد که در برخی ماه‌ها تا ۱۶ میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش اکوایران، متقاضیان دریافت وام مسکن محرومان در سال ۱۴۰۴ تنها در صورت داشتن معرفی‌نامه رسمی از نهادهایی مانند کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد شهید یا ستاد کل نیروهای مسلح می‌توانند وارد فرآیند دریافت این تسهیلات شوند.

این وام در قالب قرض‌الحسنه با نرخ کارمزد ۴ درصد و به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان ارائه می‌شود. مبلغ وام نسبت به سال گذشته تغییری نکرده و در سه حوزه ساخت، خرید یا ودیعه مسکن قابل استفاده است. سهمیه این تسهیلات به‌صورت فصلی از سوی بانک مرکزی به بانک‌های عامل ابلاغ خواهد شد.

بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، تنها هشت بانک ملی، ملت، سپه، صادرات، تجارت، کشاورزی، رفاه و پارسیان مجاز به پرداخت این وام هستند. سایر بانک‌ها در این طرح مشارکت ندارند.

از جمله شرایط دریافت این تسهیلات، نداشتن وام تسویه‌نشده در حوزه مسکن و ارائه یک ضامن معتبر است. همچنین متقاضیان باید مدارکی متناسب با نوع تسهیلات مورد نظر ارائه دهند؛ از جمله اجاره‌نامه رسمی برای وام ودیعه، مبایعه‌نامه دارای کد رهگیری برای خرید و پروانه ساخت معتبر برای دریافت وام ساخت.

اگرچه این وام به‌عنوان قرض‌الحسنه با کارمزد پایین تعریف شده، اما اقساط آن برای برخی خانوارها سنگین خواهد بود. قسط ماهانه در شرایط عادی حدود ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برآورد می‌شود و ممکن است در ماه‌هایی خاص تا ۱۶ میلیون تومان هم افزایش یابد.

در پایان دوره ۱۰ ساله بازپرداخت، مجموع پرداختی به حدود ۴۸۸ میلیون تومان می‌رسد؛ رقمی که نشان می‌دهد حدود ۸۸ میلیون تومان صرف کارمزد و هزینه‌های بانکی خواهد شد.

پست های مرتبط

سهمیه سوخت به کارت بانکی منتقل می‌شود؛ قیمت بنزین تغییر می‌کند؟

بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۴، از مرداد ماه این سال، کارت‌های…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

محور کندوان ۱۰ روز مسدود می‌شود

مرکز مدیریت راههای کشور از انسداد ۱۰ روزه جاده چالوس از صبح…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

پشتیبانی تمام قد رهبر انقلاب از جامعه کارگری

اکوایران: رهبر انقلاب با اشاره به تلاش‌های جریان‌های کمونیستی برای تعطیلی و…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴