قطعی اینترنت آسیب جدی به کسب‌وکارهای اینترنتی وارد کرده است

وی با بیان اینکه ناترازی‌ها آثار بسیار مخربی در جامعه دارد، گفت: «در این شرایط با قطعی برق، اینترنت و حتی آنتن تلفن‌های همراه نیز قطع می‌شود و امکان برقراری تماس با تلفن همراه و بعضا تماس خانگی نیز وجود ندارد. این وضعیت نگران‌کننده است چون ممکن است مردم احتیاج به تماس فوری یا درخواست آمبولانس داشته باشند، اما امکان تماس از بین رفته است. این نماینده مجلس ادامه داد: باید وزارتخانه‌های مربوطه تلاش خود را چند برابر کنند. انتظار می‌رفت در بازه چند ماه گذشته حداقل یک‌سوم ناترازی‌ها جبران شده باشد، اما همچنان این موضوع در پیچ‌و‌خم‌های اداری صدور مجوزها گیر کرده‌ است.»

وی با بیان اینکه «قطعی اینترنت آسیب جدی به کسب‌وکارهای اینترنتی وارد کرده است»، گفت: قطعی برق و به دنبال آن قطعی اینترنت، ضرر و زیان‌های مالی، آموزشی، ارتباطی و رسانه‌ای و آسیب‌های مالی، روانی، اجتماعی و حتی تحصیلی به مردم وارد کرده است، بنابراین شاهد وضعیت نامطلوبی هستیم.»

رنجبرزاده بیان کرد: «امیدواریم وزیر نیرو و رئیس‌جمهور ماموریت ویژه‌ای برای رسیدگی به این موضوع صادر کنند تا خروجی آن به‌طور شفاف به مردم اعلام شود. اینکه مثلا در سه ماه آینده چه میزان از ناترازی‌ها کاهش پیدا می‌کند، آیا می‌توان انتظار کاهش ۱۰، ۲۰ یا ۳۰ درصدی داشت و در بازه ۶ ماهه یا یک‌ساله چه برنامه‌ای وجود دارد؟ این شفاف‌سازی‌ها می‌تواند حداقل از نظر روانی، جامعه را به سمت آرامش نسبی سوق دهد.»

وی همچنین با تاکید بر اینکه دولت باید برنامه ویژه‌ای برای رفع ناترازی انرژی داشته باشد، گفت: «در چنین شرایطی و با کمبود آب پشت سدها، تقریبا موضوع سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی رها شده است. کمیسیون صنایع در این باره چندین جلسه تشکیل داده و انتظار می‌رود که این سازمان بتواند حداقل ۳۰ درصد مصرف برق، گاز و آب را کاهش دهد.»