صفحه اصلی > اخبار سیاسی : قاضی‌زاده: شهید رئیسی نماد شجاعت و مبارزه با فساد بود

قاضی‌زاده: شهید رئیسی نماد شجاعت و مبارزه با فساد بود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم، در آیین گرامیداشت شهید جمهور و همراهان که با عنوان «روایت مجاهدت‌های تحول‌ساز شهید جمهور» امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز و با حضور جمعی از اعضای دولت سیزدهم و خانواده شهدای خدمت برگزار شد، گفت: در طول این یک سال گذشته، حرف‌های بسیاری از جنبه‌های مختلف درباره شخصیت شهید جمهور بیان شده است. اما اگر شخصیتی مانند او را از زوایای مختلف مورد بررسی قرار دهیم، تنها بخش‌هایی از این شخصیت قابل مشاهده خواهد بود. علمای دینی می‌گویند که “معرف باید از محرم باشد”، یعنی کسی که شخصیت فردی را معرفی می‌کند، باید احاطه علمی و وجودی بر او داشته باشد. از آنجایی که بسیاری از معرّفین چنین احاطه‌ای ندارند، روایت‌هایشان محدود است. شخصیت‌هایی مانند شهید جمهور را می‌توان از زوایای مختلف بررسی کرد و تنها به برکات وجودی آن‌ها پی برد.

وی ادامه داد: اجازه دهید برای روشن کردن این موضوع، به یک خاطره اشاره کنم. در سال 89 یا 90، من به همراه جمعی از نمایندگان مجلس برای شرکت در مراسم سالگرد جنگ 33 روزه به لبنان رفتیم و در این سفر فرصتی پیدا شد تا خدمت شهید بزرگوار، سید حسن نصرالله، برسیم. در این ملاقات، از ایشان سؤالی پرسیدم که به یادم ماند. گفتم: آقا شما در یکی از کنگره‌ها درباره شخصیت اجتهادی و رهبری امام خامنه‌ای سخن گفتید و تأکید کردید که این شخصیت حتی در میان ایرانی‌ها نیز مظلوم واقع شده است. چرا چنین چیزی گفته‌اید و چه چیزی دیده‌اید که این حرف را بیان کردید؟

قاضی‌زاده در ادامه افزود: شهید سید حسن نصرالله در پاسخ گفت شما ایرانی‌ها اصلاً آقا را به‌درستی نمی‌شناسید. بعد ایشان خاطرات متعددی از بیست سال همکاری و دیدار با مقام معظم رهبری تعریف کرد. جمع‌بندی ایشان این بود که در بسیاری از تحلیل‌ها و تصمیم‌گیری‌ها، ما اشتباه می‌کردیم، اما مقام معظم رهبری با دوراندیشی ویژه‌ای موضوع را تشخیص می‌دادند. به همین دلیل نه از روی تقلید، بلکه به دلیل ادراک از عظمت فکری ایشان، از او اطاعت می‌کردیم.

قاضی‌زاده درباره شخصیت آیت‌الله رئیسی و مظلومیت ایشان در دوران خدمتشان گفت: این مظلومیت، حتی میان جامعه انقلابی و همکاران ایشان نیز مشهود بود. آقای رئیسی شخصیتی تأثیرگذار پس از انقلاب اسلامی بود و در تغییر روش حکمرانی در ایران تلاش‌های بزرگی انجام داد. مقام معظم رهبری وقتی ایشان را امیرکبیر دوران خطاب کردند، بی‌حساب‌ و کتاب نبود. این عنوان یادآور شخصیتی است که در دوران مدیریتش، نه تنها در مسیر اصلاحات حکمرانی قدم برداشت، بلکه در توسعه علمی، مبارزه با فساد داخلی و استکبارستیزی نیز پیشتاز بود.

وی در ادامه خصوصیات برجسته آیت‌الله رئیسی را با امیرکبیر مقایسه کرد و گفت: امیرکبیر در تاریخ ایران نماد شجاعت و تحول‌خواهی بود. او توانست در دوران محدود مدیریتش، جریانی جدید در حکمرانی ایجاد کند، با فساد داخلی مقابله کند، علم و صنعت را توسعه دهد و حتی در برابر فرقه‌های انحرافی بایستد. مقام معظم رهبری با اطلاق لقب امیرکبیر معاصر به آقای رئیسی، تأکید کردند که ایشان نیز توانست یک الگوی جدید از دولتمداری به ملت ایران عرضه کند.

قاضی‌زاده تأکید کرد: شخصیت‌هایی نظیر آیت‌الله رئیسی و شهید جمهور در تاریخ ایران مظلوم واقع شده‌اند. اما نقش آن‌ها در تغییر مسیر حکمرانی و ایجاد دولت‌مداری تراز انقلاب قابل انکار نیست. تاریخ نشان داده است که این‌گونه شخصیت‌ها، همچون امیرکبیر، گرچه در دوران خود ممکن است مورد کم‌لطفی قرار گیرند، اما در نهایت، ارزش و تأثیرگذاری آن‌ها در تغییر جریان تاریخ، ماندگار خواهد بود.

وی به دستاوردهای دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: 4 رشد و تعالی ایجاد کرد، وفاق واقعی بین همه جریانات مردم و سیاسی برقرار کرد. تمام همسایگان و کشورهای اطراف ما را که ما با آن‌ها مشکلات تاریخی گسترده داشتیم، مرتفع کرد، تبدیل به برادری کرد، اما ذره‌ای از مواضع اصولیش عقب ننشست.

انتهای پیام/

پست های مرتبط

بدری: دولت برای کنترل بازار راهکار فوری اتخاذ کند

صدیف بدری نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با…

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

دلایل بدهی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها به خزانه‌داری

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، گزارش دیوان محاسبات از آخرین وضعیت…

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

مخبر: ساخت ماهواره مخابراتی در مدار ژئو دستاورد مهم ملی است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر مشاور و دستیار مقام…

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴