رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در واکنش به اخبار بازگشت بابک زنجانی به فعالیتهای اقتصادی گفت: پلیس بهطور مداوم فعالان اقتصادی را رصد میکند تا از بروز تخلفات جلوگیری شود.
به گزارش اکوایران، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به برخی اخبار منتشرشده درباره بازگشت بابک زنجانی به فعالیتهای اقتصادی واکنش نشان داد.
او در این خصوص گفت: «تمام فعالان اقتصادی بهصورت دقیق و مستمر توسط پلیس رصد میشوند؛ این رصد نهتنها با رویکرد نظارتی، بلکه با نگاهی حمایتی، مراقبتی و پیشدستانه صورت میگیرد تا از بروز انحراف یا بروز مشکلات مشابه در مسیر فعالیت اقتصادی جلوگیری شود.»
به گزارش تسنیم، رحیمی درباره ازسرگیری فعالیتهای اقتصادی بابک زنجانی و احتمال ورود پلیس به این موضوع، گفت:«همانطور که اشاره شد، رویکرد ما در حوزه نظارت اقتصادی، پیشگیرانه و حمایتی است. اگر فردی بهعنوان فعال اقتصادی در معرض خطا یا چالش قرار گیرد، هدف پلیس این است که با ورود پیشگیرانه، مسیر فعالیت قانونی و سالم را برای او فراهم کند.»
ردپای زنجانی در پروژههای حملونقل و هواپیمایی
روز گذشته فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری خود درباره فعالیت بابک زنجانی تأکید کرد که هیچ فرآیند اقتصادی خارج از چارچوبهای قانونی انجام نمیشود و طبق گفته سخنگوی قوه قضاییه، منع قانونی برای این قراردادها وجود ندارد و هنوز هیچ رقم مالی جابهجا نشده است.
با این حال، ابعاد گسترده فعالیتهای شرکتهای وابسته به زنجانی، در کنار ابهام در وضعیت پرونده قضایی او، همچنان محل پرسش و انتقاد است.
در حالی که بابک زنجانی همچنان به دلیل بدهیهای کلان نفتی درگیر پرونده قضایی است، خبر امضای یک تفاهمنامه ۶۱ هزار میلیارد تومانی میان شرکت «آوان ریل» ـ منتسب به او و راهآهن جمهوری اسلامی ایران، دوباره نگاهها را به سمت بازگشت غیررسمی او به عرصه اقتصادی جلب کرده است.
این قرارداد شامل تأمین تجهیزات حملونقل ریلی، از جمله ۳۰۰ رام قطار دیزلی، ۵۰ لوکوموتیو باری و ۶۰۰ واگن مخزندار است. در همین رابطه، مدیرعامل آوان ریل تأکید کرده که زنجانی نه سهامدار است و نه مدیر، بلکه صرفاً بهعنوان «حامی پروژهها» فعالیت دارد. وی همچنین ادعا کرده که بدهیهای بابک زنجانی به دولت تسویه شده و حتی او اکنون از دولت طلبکار است.
از سوی دیگر، «دات وان»، هلدینگ مادر آوان ریل، از برنامههایی گسترده در حوزه حملونقل؛ ورود قریبالوقوع ۳۲ فروند هواپیما به ناوگان هوایی تا واردات هزار دستگاه کشنده، ۵۰ هزار تاکسی برقی و ۲ هزار اتوبوس خبر داده است.