شرایط صدور مجوز واردات بنزین ویژه در هشتاد و هفتمین جلسه هیئت مقررات زدایی تصویب و کاربرگ واردات آن به جلسه بعدی موکول شد.
به گزارش اکوایران، علیرضا نظری، رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار و دبیر جلسه هیئت مقررات زدایی در گفتوگو با خبرگزاری صداوسیما و در حاشیه هشتاد و هفتمین جلسه هیئت مقررات زدایی گفت: کاربرگ یا همان شرایط صدور مجوز واردات بنزین ویژه و توزیع بنزین ویژه را مورد بررسی قرار دادیم که کاربرگ واردات بنزین ویژه در هیئت مقررات زدایی تصویب شد.
او ادامه داد: اما کاربرگ توزیع بنزین ویژه با توجه به اینکه نمایندگان وزارت نفت مفاهیم و استنباطهای جدیدی را برخلاف آنچه در کمیته تخصصی مطرح شده بود، ارائه کردند، به کمیته تخصصی بازگشت داده شد تا بررسی بیشتری بر روی کاربرگ توزیع بنزین ویژه انجام شود.
او با بیان اینکه حدود ۱۰ روز آینده جلسه بعدی هیئت مقررات زدایی را برگزار میکنیم گفت: در جلسه بعد موضوع کاربرگ توزیع بنزین ویژه مجددا بررسی میشود.
واردات بنزین سوپر همچنان در مرحله بررسی مجوزها متوقف مانده و با وجود آمادگی کامل بخش خصوصی برای تأمین این فرآورده، هنوز تصمیم نهایی برای آغاز رسمی کار گرفته نشده است. بهگزارش ایسنا، نیاز و استقبال از عرضه مجدد بنزین سوپر در جایگاههای سوخت، هم از سوی مصرفکنندگان و هم فعالان بخش خصوصی وجود دارد. محمدصادق عظیمیفر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، با اشاره به آمادگی کامل برای واگذاری واردات و توزیع این فرآورده به بخش خصوصی، تأکید کرده بود که در صورت صدور مجوز از سوی وزارت اقتصاد، میتوان طی کمتر از 6 ماه آینده، بنزین سوپر را دوباره در جایگاهها عرضه کرد.
اما ماجرا از کجا آغاز شد؟ بنزین سوپر که در گذشته در برخی از جایگاههای سوخت کشور قابل دسترس بود، به دلیل مشکلات در تولید داخلی و هزینهبر بودن واردات، مدتی است از چرخه توزیع عمومی خارج شده است. اکنون تصمیم بر این است که واردات این سوخت با استاندارد بالا بهطور کامل به بخش خصوصی واگذار شود. بر اساس این تصمیم، دولت هیچ دخالتی در فرآیند واردات و توزیع نخواهد داشت و صرفاً نظارت بر کیفیت سوخت را مطابق با استانداردهای ملی بر عهده خواهد گرفت.