صفحه اصلی > اخبار سیاسی : راهکارهای ارتقا کیفیت نان/ آمادگی مجلس برای پیشنهاد به دولت

راهکارهای ارتقا کیفیت نان/ آمادگی مجلس برای پیشنهاد به دولت

پیمان فلسفی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره مطالبات و راهکارهای ارتقاء کیفیت آرد و نان در کشور، اظهار کرد: وزارتخانه‌های بهداشت، درمان، صمت و جهاد کشاورزی باید اصلاح سبد غذایی و توزیع آرد کامل را در اولویت قرار دهند.

وی افزود:  آرد کامل، عنصر کلیدی در سلامت و امنیت غذایی، ارتقا تولید و کاهش اسراف است که متأسفانه هنوز به‌طور عمومی در دسترس نیست.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در تشریح راهکارهای پیشنهادی ارتقاء کیفیت آرد و نان در کشور، بیان کرد: بازنگری استانداردهای سبوس‌گیری،  استفاده از جنین گندم در آرد، فرهنگ‌سازی برای مصرف نان کامل، تدوین شیوه‌نامه‌ پخت صحیح نان و فرآیند تخمیر کامل و همچنین بازنگری در نحوه توزیع یارانه نان از جمله این راهکارها است.

فلسفی اضافه کرد: کشت ارقام گندم مناسب از نظر ژنتیکی و محتوای گلوتن،  بهسازی و به‌روزرسانی ماشین‌آلات و تجهیزات موجود، برگزاری دوره‌های آموزشی و توانمندسازی مستمر برای کشاورزان، کارخانه‌داران و نانوایان، همکاری اندیشکده‌ها، پژوهشکده‌ها، مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاه‌ها برای ارتقا صنعت نان و دیده شدن صنف و صنعت از دیگر راهکارهای ارتقاء کیفیت آرد و نان است.

نماینده تهران همچنین از همکاری و آمادگی مجلس در اصلاح قوانین مورد نیاز خبر داد و گفت: بنده و دیگر نمایندگان مجلس آماده همکاری با اتحادیه‌ها و فعالان صنف نانوایی برای بررسی مسائل نان نینو، قیمت نان و آرد، و یارانه نان هستیم.

وی درباره لزوم مدیریت یکپارچه در زنجیره گندم، آرد و نان و هماهنگی دستگاه‌ها در سامانه‌های هوشمند، بیان کرد: متولی سامانه‌های هوشمند نانوایی‌ها، دستگاه‌های مختلفی می باشد و نیازمند آسیب‌شناسی است.

رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و عشایر مجلس  درباره سامانه نانی نو  گفت: سامانه‌ هوشمند «نانی نو» فعلاً فقط در اختیار وزارتخانه‌ای خاص می باشد که یا  اصلا دستگاه های دیگر در آن دخالت ندارند یا هر کدام به‌طور جداگانه فعالیت دارند.

فلسفی تاکید کرد: علاوه بر توزیع، در فرآیند تولید نان توسط نانوایی‌های سنتی و صنعتی، کیفیت نان نیز نیاز به نظارت دقیق دارد.

وی بیان کرد: کمیسیون کشاورزی و فراکسیون کشاورزی پویا و عشایر مجلس شورای اسلامی آمادگی داریم تا با اتحادیه‌ها، تشکل‌ها، تعاونی‌ها و دستگاه‌های اجرایی بنشینیم و شاخص‌های ارتقاء کمی و کیفی گندم، آرد و نان را جمع‌بندی کرده و به دولت پیشنهاد دهیم.

انتهای‌پیام/

پست های مرتبط

سلیمی: مدنی زاده گزینه احتمالی دولت برای وزارت اقتصاد است

حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

مناسک دینی عمومی؛ فواید و آثار در همگرایی جامعه

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم– در بررسی دین‌داری در حوزه علوم اجتماعی با…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

رستمی: حسینی به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی هم نشد

حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در گفتگو با…

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴