اگرچه کشور های شورای همکاری خلیج فارس ممکن است از بدترین پیامد های منازعه اقتصادی میان واشنگتن و پکن مصون بمانند، اما پیامد های این اختلافات در صورت مدیریت نامناسب می تواند باعث رکود اقتصادی در منطقه خلیج فارس شود.
– وابستگی شدید خلیج فارس به واردات، آن را در معرض فشار های تورمی قرار می دهد.
اگر تعرفه ها باعث افزایش ارزش دلار آمریکا شوند، ارز های خلیج فارس که به دلار متصل هستند نیز تقویت خواهند شد، که این امر صادرات غیرنفتی را گران تر و واردات را ارزان تر می کند.
به گزارش سرویس بین الملل تابناک، فورم بین المللی خلیج فارس آمریکا در مقاله ای به بررسی تاثیر جنگ تجاری چین و آمریکا بر کشور های عربی خلیج فارس پرداخته که در ادامه آمده است.
دو اقتصاد بزرگ جهان تبدیل به صحنه ای پرتنش از مقابله به مثل در سیاست های حمایتی شده اند؛ وضع تعرفه هایی تا 145 درصد و واکنش های متقابل پی درپی که از وال استریت تا شانگهای انعکاس یافته است.
در حالی که بازار های جهانی دچار شوک شده اند، رهبران خلیج فارس—که بودجه ها و برنامه های تنوع بخشی اقتصادی شان به درآمد های پایدار نفت و بازار های باز وابسته است—در میانه این جنگ تجاری قرار گرفته اند؛ جنگی که نه تنها می تواند قیمت نفت خام را تحت تأثیر قرار دهد، بلکه تاب آوری اقتصاد های آنها و انعطاف پذیری بر