سارا فلاحی، عضو هیئت پارلمانی ایران در سفر به اندونزی به منظور شرکت در نوزدهمین کنفرانس بینالمجالس اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، دستاوردهای این سفر را تشریح کرد.
وی با تاکید بر اهمیت حضور فعال ایران در مجامع بینالمللی گفت: تریبون کنفرانس بینالمجالس اسلامی، که نمایندگان کشورهای اسلامی در آن حضور دارند، یکی از بهترین فرصتها برای رساندن صدای ایران به جهان است. در این فضا، ما میتوانیم دستاوردهای خود را معرفی کنیم و شرایط کشورمان را از نزدیک به جهانیان نشان دهیم.
فلاحی با اشاره به گفتوگوهای خود با وزیر توانمندسازی اندونزی افزود: در این سفر، وقتی با وزیر توانمندسازی اندونزی در مورد پیشرفتهای زنان ایرانی صحبت کردیم، وی ابراز تمایل کرد که به ایران سفر کند و از نزدیک شاهد این پیشرفتها باشد. بهویژه اینکه تصاویری که از ایران در رسانههای خارجی منتشر میشود، اغلب سیاهنمایی شده است. ما در این کنفرانس شاهد بودیم که نمایندگان برخی کشورها از پیشرفتهای زنان خود صحبت میکردند، اما پیشرفتهای زنان ایرانی در مقایسه با آن کشورها که هنوز گامهای ابتدایی را برداشتهاند، قابل مقایسه نیست.
این عضو هیئت پارلمانی کشورمان در ادامه گفت: در این دیدارها، من به وزیر اندونزی توضیح دادم که یکی از عوامل اصلی پیشرفت زنان در ایران، گفتمان انقلاب اسلامی بوده است که به زنان ایرانی آگاهی داده و به آنها این توانایی را داده که مطالبات خود را مطرح کنند. زن ایرانی امروز باسواد، آگاه، مستقل، کارآفرین و قانونگذار است. بهطور مثال ما اکنون نزدیک به 3میلیون زن سرپرست خانوار داریم که خودشان خانوادههایشان را اداره میکنند. زنان ایرانی در حوزههای مختلف اجتماعی، از جمله وزارت، وکالت، قضاوت و نمایندگی فعالیت دارند.
وی همچنین به حضور زنان ایرانی در عرصههای مختلف تاکید کرد و گفت: در طول چهل سال اخیر، انقلاب اسلامی زمینهساز حضور پررنگ زنان در عرصههای مختلف بوده است. من معتقدم بسیاری از کارهایی که آقایان نتواستهاند انجام دهند، با اعتماد به زنان امکانپذیر است.
فلاحی سپس با اشاره به انتقادی که از کشورهای اسلامی در این کنفرانس داشته، تصریح کرد: ما از فلسطین دفاع میکنیم، اما در عمل هیچ اقدامی انجام نمیدهیم. چرا که در عمل اتحاد و هماهنگی میان کشورهای اسلامی وجود ندارد. اگر ما عملگرایانه وارد عرصه نشویم، هیچوقت به نتیجه نخواهیم رسید. در این راستا، ما سعی کردیم از هر فرصتی استفاده کنیم تا این موضوعات را مطرح کرده و توجهات را جلب کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بر اهمیت ایجاد ارتباط میان زنان نماینده کشورهای اسلامی در سطح بینالمللی تاکید کرد و گفت: باید شرایطی فراهم شود که زنان نماینده کشورهای مختلف در مناسبتهای مهم جهانی بهویژه در زمینههایی که مربوط به جهان اسلام است، بتوانند نقش تاثیرگذارتر و بیشتری ایفا کنند.
انتهای پیام/